Bilservice til fornuftige priser – I Græsted i Nordsjælland

Skal du have lavet service på din bil til fornuftige priser og i den bedste kvalitet? Så skal du kontakte J.B. Service, der udfører professionel bilservice på alle bilmærker. Vi har speciale i Toyota og amerikanerbiler, men har solidt kendskab til samtlige bilmærker på det danske marked.

Som autoværksted har J.B. Service 6 års erfaring, og vi har 18 års mekanikererfaring. Det giver dig en garanti for bilservice i bedste kvalitet med solidt kendskab til alle bilmærkers behov for og krav til lovpligtig service.

Bilservice der ikke ruinerer dig

De fleste frygter, at et besøg hos mekanikeren vil koste en formue. Det behøver det ikke, for hos J.B. Service har vi fokus på at reparere det nødvendige, uden at du bliver ruineret.

Derfor giver dig gerne et prisoverslag og et fornuftigt tilbud, så du ved, hvad du har at regne med. Og skulle det vise sig, at der bliver behov for yderligere udgifter til reparation, end vi kunne forudse, tager vi dig altid med på råd og afventer din accept, før vi foretager os noget. Det er din garanti for, at du ikke får nogle grimme overraskelser.

Hos J.B. Service foretages vores serviceeftersyn altid efter retningslinjerne fra Dansk Bilbrancheråd og de forskrifter, det enkelte bilmærke anbefaler. De seneste 14 år har det været frit at kunne vælge, hvem der må udføre service på nye biler for at opretholde garantien. Derfor behøver du ikke få udført bilservice hos den forhandler, hvor du har købt bilen, og dette giver erfaringsmæssigt nogle bedre tilbud, da der nu er øget konkurrence.

Vi garanterer at vi:

  • Leverer god service
  • Overholder aftaler
  • Ikke går hjem før opgaven er slut

Pas bilens bilservice og syn, så holder den længere

Vi anbefaler altid, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn og kommer ind med bilen rettidigt. Så sikrer du dig, at du beholder garanti og reklamationsret.  Hvis du kører meget, vil du nå kilometergrænsen på fx 20.000 km tidligere, end du når tidsfristens grænse, som kan være fx et år. Vi er gerne behjælpelige med at vejlede dig om, hvornår det er tid til bilservice.

Hos J.B. Service står vi også for klargøring til de lovpligtige syn, første gang efter fire år, og derefter hvert andet år. Er der noget, der skal udbedres, for at bilen kan gå gennem syn, giver vi dig et tilbud på det, så du kan vurdere, om bilen skal repareres.

Bestil billig bilservice i høj kvalitet hos os

Vi udfører dagligt autoservice på biler fra hele Nordsjælland på vores autoværksted i Græsted, og vi ser frem til at servicere dig og din bil, uanset hvilken opgave, det drejer sig om. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 51 92 80 33, så giver dig gerne et uforpligtende tilbud på billig og professionel bilservice!

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi tilbyder også:

- Vi klarer alt indenfor autoservice