Aircondition service – Græsted i Nordsjælland

Hos J.B. Service har vi mere end 18 års erfaring med alle bilmærker, og er specialister i Toyota og amerikanerbiler. Vi udfører aircondition service på alle airconditionanlæg/klimaanlæg i personbiler og mindre varevogne, ligesom vi kan reparere alle typer.

Står du med en bil, hvor airconditionanlægget er stået af, eller vil du forebygge sådan en situation og give dit airconditionanlæg den rette og forebyggende service? Vi står klar med hjælp, råd og vejledning og massiv erfaring inden for aircon service.

Aircondition service forebygger at aircon bryder sammen i din bil

Det kan være fatalt at overse, at bilservice også inkluderer aircondition service. Bilen airconditionanlæg eller klimaanlæg er et lukket system, hvori der flyder et kølemiddel. Dette kølemiddel kan forsvinde med tiden, og så løber dit airconditionanlæg tør. Sker det, ødelægges pakninger, filter og kondenser. Normalt kan et airconditionanlæg tabe noget kølemiddel i løbet af et år. Hvis mængden af kølemiddel bliver for lille, bliver kølemidlet for varmt, og så slides olien. Så risikerer du både en ringere effekt af dit airconditionanlæg og en nedslidning af anlægget med dyre omkostninger til følge.

Derfor anbefaler vi hos J.B. Service, at du lader os udføre aircondition service minimum hvert andet år for at give dit aircon anlæg bedre levetid og de bedste betingelser.

Vores airconditionservice er grundig og professionel, uanset hvilket bilmærke, det drejer sig om. Vi udfører aircon service på både personbiler og mindre varevogne, og det omfatter typisk:

  • Serviceeftersyn på airconditionanlæg eller klimaanlæg inkl.
  • Kølemiddel
  • Klimakompressorolie
  • Sporemiddel
  • Pollenfilter
  • Rensning af luft i kabinen

Vi har altid konkurrencedygtige priser på aircondition service, naturligvis også afhængig af, hvor meget af ovenstående, eftersynet skal inkludere.

Har du problemer med dit airconditionanlæg, er vi selvfølgelig klar til at reparere det, og giver dig gerne et prisoverslag. Hvis anlægget er brudt sammen eller virker meget ringe, kan vi give dig en god pris på udskiftning af såvel airconditionanlæg som klimaanlæg.

Få en stærk pris på aircondition service

Vi udfører dagligt både aircondition service og klimaanlægservice på biler i alle bilmærker, såvel personbiler som mindre varevogne, fra hele Nordsjælland på vores autoværksted i Græsted, og vi ser frem til at servicere dig og din bil, uanset hvilken opgave, det drejer sig om. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 51 92 80 33, så giver dig gerne en stærk pris på service eller reparation af dit airconditionanlæg og klimaanlæg.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi tilbyder også:

- Vi klarer alt indenfor autoservice